Serem pares: La guia més completa, actualitzada i ampliada dembaràs, part i postpart Elisenda Roca

ISBN: 9788499894874

Published: April 12th 2012

Paperback

480 pages


Description

Serem pares: La guia més completa, actualitzada i ampliada dembaràs, part i postpart  by  Elisenda Roca

Serem pares: La guia més completa, actualitzada i ampliada dembaràs, part i postpart by Elisenda Roca
April 12th 2012 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 480 pages | ISBN: 9788499894874 | 8.74 Mb

La guia més completa, actualitzada i ampliada dembaràs, part i postpart* Tot el que has de saber, des de la planificació de lembaràs fins a larribada a casa amb el bebè.* Descriu els canvis físics i emocionals de lembaràs mes a mes, les proves mèdiques i les diferents opcions per donar a llum que hi ha a Espanya, i resol de manera senzilla els dubtes i les preguntes més freqüents.* També hi trobaràs les claus per a una alimentació sana durant la gestació i el període de lactància.Serem pares és una guia que abraça des de la planificació de lembaràs i els mesos de gestació fins al postpart, però no és una guia com les altres que trobaràs al mercat.

Perquè aquesta lhan escrit dues mares: una periodista que, a més de la seva, ha conegut moltes altres històries dembarassos i una ginecòloga que hi aporta més de trenta anys dexperiència en la professió. Perquè et proposen una trobada entre amigues: et parlen de tu a tu, responen totes les preguntes que et fas de manera clara i rigorosa però també amb humor, et fan confidències i, sobretot, entenen com se sent una mare.Elisenda Roca i la doctora Carlota Basil tho expliquen tot, des dels canvis que es produiran en el teu cos fins a les emocions que experimentaràs durant aquests mesos, passant per les claus duna alimentació saludable, les proves mèdiques que es realitzen al nostre país o les diferents maneres de donar a llum, perquè puguis escollir la que prefereixes.

A més, com que saben que tenir un fill és cosa de dos, reivindiquen la condició de pare i també es dirigeixen a ell, per fer-len partícip des del primer dia. Una guia indispensable que us acompanyarà durant nou mesos... i alguns més.Biografía del autorElisenda Roca és periodista i escriptora. Ha treballat a nombrosos programes de ràdio i televisió, com ara Los segundos cuentan, a Antena 3, Cifras y letras, a TVE, Qui ho diria, a TV3, o La tarda, a BTV, i actualment és col·laboradora a 8 al dia amb Josep Cuní, a 8TV.

Ha publicat Serem pares, Què puc menjar si estic embarassada?, Joc de paraules i Mexpliques un conte, i ha dirigit lobra de teatre Misteriós assassinat a Manhattan, de Woody Allen. Ha estat vicedegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya i ha rebut diversos premis, tant per la feina feta a la ràdio com a la televisió, entre els quals destaquen el premi Ondas de Televisió i lÒmnium Cultural de Ràdio.Carlota Basil és llicenciada en medicina i cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, i especialista en ginecologia i obstetrícia.

La seva vida professional ha estat sempre vinculada a la medicina pública. En lactualitat és metge adjunta del servei de Ginecologia de lHospital del Mar de Barcelona. És mare de cinc fills i àvia de dos néts.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Serem pares: La guia més completa, actualitzada i ampliada dembaràs, part i postpart":


vhtributeband.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us